Begagnade Väderskydd TILL SALU

Vi har tidigare tillverkat och lagerfört väderskydd för uthyrning, dock har denna verksamhet nu avslutats och därför finns begagnade väderskydd/tält till salu för kraftigt rabatterade priser. 

"Smireko-hallen" är en inarbetad benämning på våra väderskydd, som har används flitigt ute på byggarbetsplatserna sedan 70-talet, väldigt populära i samband med grundarbeten och gjutningar. 

  • Det är en rejäl konstruktion som är enkel att flytta i lyftgrimma med en kran.               
  • Väderskydden finns i flera storlekar; spännvidd 7-18,5m och lägsta höjd i sida 2-3,8m.
  • Varje sektion är 6m lång. Sektionerna kan enkelt "byggas" ihop för att få ett långt väderskydd.                        
  • Stativen är fackverksbågar av stål och duken utgörs av flamskyddad, ljusgenomsläpplig och armerad PVC i kraftig kvalitet.

I fliksystemet ovan finns måttskisser på de olika storlekarna.

 

En monterad väderskyddssektion ( på bilden 11x2,0x6m) med gavel. Väderskyddet ska flyttas ifrån montageplatsen med hjälp av kran, därför är det ännu ej förankrat och gavelduken ej snörd.
Väderskydd med gavelduk lyfts från montageplatsen med hjälp av lyftgrimma och kran.
Monterad sektion med gavelduk En enkel montageanvisning guidar kunden vid montaget.

-------------   *    ------------   *   ------------------

UTFÖRSÄLJNING :   Begagnade stora kraftiga Väderskydd, sälj då uthyrningsverksamheten avvecklats.

Det finns en hel del tillbehör som kan köpas till så kontakta oss och berätta vad du önskar så får du en offert.  Bl a Skanska och Peab har tagit tillfället i akt och köpt väderskydd istället för att hyra från annat håll.

Några prisexempel:  

  • 1)  1st sektion väderskydd 13x6x2 (spännvidd 13m, bredd 6m, minsta fria höjd i sida 2m, fackverksstativ + takduk + 2st gavlar + förankringsspännband )         Pris 26 800kr +moms
  • 2) 3st sektioner väderskydd 13x6x2 (spännvidd 13m, bredd 3x6=18m, minsta fria höjd i sida 2m, fackverksstativ + takdukar + 2st gavlar + förankringsspännband ) Pris 62 500kr +moms

-------------------    *      ----------------    *    ---------------------

En väderskyddssektion flyttade från montageplatsen till uppställningsplatsen för att skydda vid gjutningen. Kunden flyttar väderskydden enkelt med kran till nästa ställe.
En mellansektion på väg upp i luften
Mellansektionen skall placeras intill den första sektionen. Den lilla skarv som blir i taket täcks enkelt med en dukremsa som viks över och spänns fast.
En tredje sektion lyfts på plats. Varje sektion är 6m och det kan monteras hur många som helst efter varandra....En gavelduk kan hängas på sista sektionen så erhålls ett tätt väderskydd.