Begagnade Väderskydd TILL SALU och uthyrning

En väderskyddssektion flyttade från montageplatsen till uppställningsplatsen för att skydda vid gjutningen. Kunden flyttar väderskydden enkelt med kran till nästa ställe.
En monterad väderskyddssektion (11x2,0x6m) med gavel. Väderskyddet ska flyttas ifrån montageplatsen med hjälp av kran, därför är det ännu ej förankrat och gavelduken ej snörd.
Väderskydd med gavelduk lyfts från montageplatsen med hjälp av kran.
Monterad sektion med gavelduk Smireko kan bistå med monteringen om kunden så önskar.

Begagnade stora kraftiga Väderskydd till salu. Väderskydden sälj då uthyrningsverksamheten avvecklas. Pris från 420 kr/m2 exkl moms. Det finns en hel del tillbehör som kan köpas till så kontakta oss och berätta vad du önskar så får du en offert.

Vi tillverkar och lagerför väderskydd för uthyrning.

"Smireko-hallen" är en inarbetad benämning på våra väderskydd, som har används flitigt ute på byggarbetsplatserna sedan 70-talet, väldigt populära i samband med grundarbeten och gjutningar. 

  • Det är en rejäl konstruktion som är enkel att flytta i lyftgrimma med en kran.               
  • Väderskydden finns i flera storlekar; spännvidd 7-18,5m och lägsta höjd i sida 2-3,8m.
  • Varje sektion är 6m lång. Sektionerna kan enkelt "byggas" ihop för att få ett långt väderskydd.                        
  • Stativen är fackverksbågar av stål och duken utgörs av flamskyddad, ljusgenomsläpplig och armerad PVC i kraftig kvalitet.

Vi kan komma till er och montera eller så monterar ni själva med hjälp av er kran.

I fliksystemet ovan finns måttskisser på de olika storlekarna.

 

En mellansektion på väg upp i luften
Mellansektionen skall placeras intill den första sektionen. Den lilla skarv som blir i taket täcks enkelt med en dukremsa som viks över.
En tredje sektion lyfts på plats. Varje sektion är 6m och det kan monteras hur många som helst efter varandra....En gavelduk kan hängas på sista sektionen så erhålls ett tätt väderskydd.