Allting är möjligt

Vår målsättning är att kunden, med eller utan ritning, skall få hjälp att lösa sina problem i stål, rostfritt, aluminium och Hardox (slitstål) samt att vi ska tillverka produkter med rätt kvalite och hålla korta leveranstider till ett rimligt pris.

Vår styrka är att vi har både praktiskt och teoretiskt kunnande samt en bra maskinpark. Vi har (utöver den vanliga svetsningen) kapacitet att även bearbeta material genom bockning, klippning, valsning, fräsning, borrning, målning mm vilket innebär en komplett verkstad bakom varje hantverkare. Vi är bra på att hjälpa kunder med tillverkning av prototyper, enstyckstillverkning och kortare serier.
 
Följande "produkter" har vi:
- Väderskydd (stabil tältkonstuktion) för uthyrning, framför allt till byggarbetsplatser över hela Sverige.
- Emballeringsmaskin/stäckfilmsanläggning som vi tillverkar sedan många år tillbaka, och som numera säljs av Swestrap, ursprunglig säljare var Nissens i Bålsta.
- Miljöstationer/containers av plåt i olika storlekar och utformning som vi har tagit fram prototyper och tillverkat till olika återvinningsföretag. Många anpassningar görs på befintliga containers med t ex öppningsbara tak.

Företaget arbetar självklart med Kvalite och Arbetsmiljö, där ett kvalitetssystem enligt ISO 9001 finns för andra parts certifiering.

Vår Kvalitetspolicy är att lösa kundens problem på ett sådant sätt att kunden blir nöjd och gärna återkommer samt rekommenderar oss till andra.

Familjeföretaget grundades år 1964 i Bålsta av Gustav Dalersjö. Drevs sedan vidare av Kjell Dalersjö med syskon i 30år och nu överlämnat till tredje generationen; Kjells barn Roger Dalersjö och Ylvali Dalersjö Jannebring. Roger har arbetat i företaget i snart 30år medans Ylvali kommer "utifrån" med erfarenheter som ingenjör på Sweco Bloco och Skanska. Vi är idag 8st anställda med bred praktisk och teoretisk kunskap där samtliga har arbetat många år.

 

1 1 1 1 1 Verkstan finns i Bålsta (bakom OK/Q8)